Ивайло Христов е предложен за управител на водното дружество в Петрич

Снимка: Infomreja.bg, архив

Комисия, назначена със заповед на кмета Димитър Бръчков, председателствана от Величка Димкова от ВиК-Благоевград, проведе днес конкурса за избор на управител на ОФ „ВиК” ЕООД - Петрич.

Решението за състава на комисията е на Общински съвет. В обявения срок за подаване на документи от кандидати е постъпило само едно заявление - от Ивайло Томов Христов, който е настоящ временен управител на водното дружество.

При проверка на входираните документи от кандидата комисията е установила, че са налице всички изискуеми такива, включително и бизнес план за развитието на общинското дружество за тригодишен период.

Членовете на комисията се запознаха подробно с предложения бизнес план и допуснаха кандидата за преминаване към следващ етап от конкурса – събеседване.

След него комисията излезе с протокол за класиране на Ивайло Томов Христов. Протоколът ще бъде внесен на вниманието на Общински съвет - Петрич, а след решение на принципала кметът Димитър Бръчков следва да подпише договора на Ивайло Томов Христов за управление на ОФ „ВиК” ЕООД. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK