Управителят на ВиК-Благоевград, инж. Росица Димитрова, с поздравителен адрес по случай 60-ия юбилей на дружеството

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

от инж. Росица Димитрова,

Управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград

 

Днес празнуваме 60-годишнина от създаването на ВиК-Благоевград!

Уважаеми колеги, партньори и приятели,

Искам да изкажа моята голяма благодарност към всички, които са допринесли за развитието на нашето дружество, което тази година празнува своя 60-годишен юбилей.

През всички тези години целта и визията на ръководството и служителите на ВиК-Благоевград, е била и ще бъда да предоставя качествена услуга по водоподаване и пречистване на отпадните води, да улеснява обслужването на потребителите и да модернизира съоръженията и мрежата.

Това нямаше как да се случи без подкрепата на всички вас – нашите партньори и доставчици, местната и държавна администрация и моите колеги от дружеството.

Пред нас винаги са стояли множество предизвикателства, с които ние се справяме успешно, защото знаем че вие сте с нас!

Днес откриваме и първия в България Музей на водата, в който всеки малък и голям българин или гост на града ще може да се докосне до нашата работа, да види снимки и информация за нашите успехи и история. Искам всички ние да сме горди с този проект, който ни слага на картата на цяла България, като място и дружество, което е пионер в своята работа!

Пожелавам ви да бъдете здрави и усмихнати!

И обещавам да се грижим всеки един от нас да има достъп до качествена услуга, чиста вода и чиста природа!

Ще продължим да работим за още по-добра услуга по водоснабдяване и канализация като реновираме мрежата и изпълняваме инвестиционната ни програма и за улеснена комуникация с потребителите, въвеждайки обслужване „На едно гише“ и дистанционно отчитане на ползваните водни количества!

Благодаря на служителите на ВиК-Благоевград, които са нашето семейство в работния ден и нашите посланици на добра воля към всички потребители!

60 години! С отношение към всяка капка! ВОДА! ИНОВАЦИИ! КАЧЕСТВО!

 

КОМЕНТАРИ

Ddd21:21 - 03.11.2018
Инж. Димитрова бихтели отг начаника на вик гр якоруда Сашо сутрин трезенли ходи на работа или пиян ако не баде отстранен от работа щесе надигнем гражданит за отстраняване
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK