Торта във формата на Община Симитли и Апостолов пред нея - една от големите изненади за кмета рожденик

Снимки: Община Симитли

Общинският кмет Апостол Апостолов празнува 57-и рожден ден. Торта във формата на сградата на Община Симитли и Апостолов пред нея беше една от големите изненади за Поли.

На купона, организиран от градоначалника по повод неговия рожден ден, валяха десетки цветя, подаръци и пожелания, а телефонът му не спира да звъни с честитки от приятели, близки и познати. Цялата общинска администрация, общински съветници и близки поднесоха своето „Честит рожден ден, кмете”.

Подаръкът, който бяха приготвили бе паричен, а той в собствения си стил дари парите за Дневен център за деца и младежи с увреждания „Слънчев ден”  в Симитли. „Честит рожден ден на най-добрия управник и приятел...", започна своите пожелания зам.-кметът Евгения Георгиева, която поднесе поздравленията от всички гости на Апостолов - "Бъди здрав, не се спирай пред нищо, продължавай да мечтаеш и да осъществяваш мечтите си. Обичаме те”, допълни тя.

Директорът на СУ „Кирил и Методий” в Симитли Таня Янкова също поднесе поздравления от целия учителски колектив. Снимки за спомен и наздравици кметът направи с всички празнуващи. Първото хоро бе поведено от рожденика, който винаги е знаел как да се забавлява и да кара всички около него да се чувстват добре.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK