Започна записването за новата учебна година в школите към Центъра за личностно и творческо развитие

Снимка: Infomreja.bg, архив

Започна записването за новата учебна 2017/2018 година в школите и съставите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Дейностите са разнообразни и обхващат богата палитра от изкуства.

Желаещите да станат част от талантите на Центъра могат да посещават детско-юношески фолклорен ансамбъл „Пиринска китка“ с профили „Народни танци“ и „Народен хор и група за автентично пеене и оркестър“, фолклорен танцов ансамбъл „Пиринче“, театрално студио, детско-юношески театър „Щурчо“, детско-юношески духов оркестър.

Фолклорна група „Бисери“ ще обучават по народно пеене, фолклорна група „Веселина“ - по тамбура. Детска вокална група „Мая“, школи по пиано, класическа китара, класически танци – школа по балет „Кроазе“, школи по „Изобразително изкуство“- (рисуване, графика, батик), „Декоративно приложно изкуство“, „Приложно изкуство – керамика“, „Мода и дизайн“, „Словесен фолклор“, „Литературно творчество“ „Английски език“, „Математика“ „Програмиране“, „Информационни технологии“, „Техническо конструиране и моделиране“, „Биология“ и „Екология“ също са отворени за всеки желаещ да научи нещо ново или да усъвършенства своите умения.

Заявления за записване се подават в сградата на Младежкия дом. Таксите са в размер, определен в Раздел Х от Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Благоевград 2017 г.

Официалното откриване на новата учебна година на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград ще се състои в кв. „Вароша“ на 02 октомври 2017 г. в 10:00 ч.

От 10:30 до 17:30 ч. ще се проведе Ден на отворените врати в кв. „Вароша“. Повече информация може да бъде получена на телефон 0878 418 280 или чрез писмо на електронна поща: [email protected].

 

КОМЕНТАРИ

Men11:56 - 12.09.2017
Не българомохамедани а мюсюлмани
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK