Бизнесменът и общински съветник Андон Тодоров затвори хотела си "заради кмета"

Снимка: Infomreja.bg

Днес затварям всякакъв бизнес в Благоевград. Бизнес, граден повече от 20 години, семеен бизнес. Бизнес, с който съм си хранил не само моето семейство, а и много други семейства. Няма да влизам в подробности, но единствената причина за това е лицето Атанас Камбитов.

Това обяви днес общинският съветник и председател на партията на „Зелените“ в Благоевград Андон Тодоров.

Тодоров се обърна лично към стоящия до него Камбитов на общинската сесия.

Междувременно хотелът, собственост на строителния бизнесмен, затвори наистина, като на част от фасадата на партера и на паркинга е сложен транспарант с надпис „Протест срещу кмета Камбитов“.

„Враждата е на лична основа между мен и кмета. Стига се до обиди от негова страна към мен, дори и от страна на председателя на общинския съвет. А аз никога не съм си позволявал да обиждам никого“, каза Тодоров пред ИНФОМРЕЖА.

По-рано на сесията в изявлението си съветникът определи кмета като „човек, облечен във  власт, който си позволява да мачка с всякакви средства - позволени и непозволени, да притиска опонентите си. Не само в бизнеса, но и в политиката“.

„Този човек не търпи критика, той не може да понесе това, което извадихме като проблеми в неговото некадърно управление. Този човек започна лична саморазправа. Крие се зад подписите на своите подчинени, превърна общината в ЕООД, превърна я в негова фирма, вижте само назначенията. Не зачита длъжността общински съветник, той самият изпълнява две роли - на кмет и на председател, понякога и на областен. Стоя зад всичко казано и мога да го докажа“, категоричен бе Тодоров.

Според инвеститора общината оказва натиск върху всички бизнесмени в града. Лично на обектите на Тодоров са изпращани множество проверки от различни институции, сред които и РЗИ. Според него те са нарочни и целенасочени да възпрепятстват бизнеса му.

Изказано бе и притеснение от страна на Тодоров, че „някой може да подхвърли нещо в хотела му“, визирайки спекулации по медии, че се занимава с проституция и наркобизнес.

„Е направихте го, господине, смазахте бизнеса, но няма да смажете истината, няма да смажете мнението на хората, което надявам се скоро да ви покажат. Видовден наближава“, каза Тодоров пред Камбитов и колегите си в заключение на днешната сесия.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK