Уличен арт фестивал и детско шоу за 1 юни в Разлог

снимка: Община Разлог

Община Разлог организира истински празник за децата на 1-ви юни. В  9.30 часа на централния площад в Разлог ще започне детският празник. Програмата включва поздравителен концерт с участието на деца от ОДЗ „Радост” - Разлог, читалища от общината и Младежки център град Разлог. Аниматори ще забавляват малчуганите, които ще играят весели и забавни игри. На 1-ви юни ще се проведе и състезание по майсторско управление на велосипеди и конкурс за рисунка на асфалта.

На същия ден и в същия час в Разлог ще започне и „Street Art Fest”. Художници от Варна, Русе, Благоевград, София и Разлог ще рисуват предварително определени места, сред тях ограда при бившата казарма и паркинга пред културния дом. Събитието се организира от сдружение „Международни инициативи за сътрудничество” и е подкрепено от Община Разлог и Център за изкуство и култура „Сануърд”.

Уличният арт фестивал ще оживи и оцвети Разлог, като даде артистичен израз на таланта на младите хора. Фестивалът цели да покаже изкуството като форма за общуване чрез представяне на различни културни нагласи и ценности, пространствени решения и творчески подходи. 

Община Разлог подкрепи идеята и подпомага превръщането на града в своеобразен център на артистичното младежко творчество.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK