Кметът инж. Чимев изрази задоволство от работата по цялостния ремонт на дупнишкия квартал "Бистрица"

Снимки: Община Дупница

Задоволство от темповете на работа и извършените досега дейности по реализирането на проекта за цялостен ремонт на ж.к. "Бистрица" изрази кметът на Общината инж. Методи Чимев.

Заедно със заместниците си Красимир Георгиев и Крум Милев, както и фирмата изпълнител, днес той бе на поредната обиколка в най-населения квартал на града.

"Радостното е, че до края на месеца се очаква да приключат всички подземни дейности свързани с подмяна на водопровод и канал, които са извън проекта, но знаете, че успяхме да осигурим допълнителни средства за това.

Те са най-трудоемки и отнемат повече време. Започва да се оформя вече обликът на района. Много важно бе да проверим дали се спазва технологията на изпълнение и одобрения проект, което се следи всекидневно от надзора и служителите от Общината", коментира инж. Чимев.

"Хубавото е, че има жители на квартала, които следят дейностите и постоянно сигнализират, като при всяка проверка разговарям с не малко жители на квартала, които изказват мнения, задават въпроси... В никакъв случай, това което ще бъде направено по този проект в квартала няма да бъде окончателно, защото имаме резерви при освободен финансов ресурс, но трябва да изчакаме да видим", допълни инж.Чимев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK