Ремонтират цялата улица „Александър Батенберг“ в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Подменят водопровод, изграждат тротоари и я преасфалтират

Цялата улица "Александър Батенберг" в Дупница попада в обхвата за подмяна водопровод, изграждане на тротоари и преасфалтиране, а не само част от нея, заяви зам.-кметът на Дупница Крум Милев.

"Дейностите по ремонта се извършват и в момента. Уточнението е предвид слуховете, които упорито се разпространяват, че само част от нея ще бъде ремонтирана. Все пак всеки може да се запознае с документите в сайта на Общината, където са публични. Ремонтните дейности се извършват на етапи, все пак говорим за подземни и надземни дейности. От понеделник например, започва подмяната на водопровода от № 65 в посока Рампата до ул. "Илинден", допълни Милев.

Живущите в този участък от 22-ри юни трябва да преустановят паркирането на автомобили по пътното платно, за да осигурят достъп на техниката и работниците за ремонтните дейности. Подмяната се извършва до водомерните шахти, а служители на ВиК извършват и подмяна на водопроводите.

"Нека живущите проявят разбиране и осигурят проходимост на машините, за да може в максимално кратки срокове да подменят водопровода. Да, не е удобно да не паркираш автомобила си пред входната врата няколко дни, но пък ще бъде решен проблемът със стария водопровод и постоянните аварии. Така че нека проявим разбиране", уточни Милев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK