Цветан Цветанов: Няма предпоставки за предсрочни избори

Снимка: бТВ

БСП и президентът Румен Радев може много да искат предсрочни избори, но към този момент няма предпоставки за такива. Всеки един гражданин има право на протест, но когато се блокират ключови пътни артерии се създават затруднения за още много хора. Това коментира пред журналисти във Варна председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ бе категоричен, че управленската програма се изпълнява стриктно и по отношение на нея ГЕРБ и „Обединени патриоти“ нямат никакви различия. „Минималната работна заплата ще стане 560 лв. през 2019 г., а в края на управленския ни мандат ще достигне 650 лв. Осигуряването на достойни европейски доходи на гражданите е една от нашите основни цели“, каза Цветанов и допълни, че силата на ПП ГЕРБ е че може да носи отговорност и поема реални ангажименти към хората.

Цветан Цветанов бе категоричен, че сегашните управляващи са доказали, че имат воля за борба с корупцията. „Всяко лице, заемащо публична длъжност, е длъжно да декларира доходите и имуществото си и където възникнат съмнения е нормално да има и проверки“, отбеляза той.

„Случващото се във Варна в последните години е доказателство, че кметът Иван Портних върши отлично работата си. Градът се развива и съм уверен, че до 1-2 години ще бъде дори още по-привлекателна дестинация“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK