Седмият поетичен конкурс "Златен явор" - Гоце Делчев очаква за поредна година участници от цялата страна

Снимка: МО на БСП-Гоце Делчев

За седма поредна година Младежкото обединение на БСП в Гоце Делчев организира поетичен конкурс в памет на първия кмет на град Гоце Делчев след Освобождението - Пейо Яворов. Срокът за изпращане на поетични творби е до 20 февруари на електронна поща на конкурса: [email protected].

Конкурсът е организиран в памет на Пейо Яворов – първи кмет на град Неврокоп, сега Гоце Делчев, и в него участие могат да вземат поети не само от Гоце Делчве и региона, а и поети от всички възрасти и от цялата страна.

Според регламента всеки участник може да участва в конкурса като изпрати на електронната поща на конкурса [email protected] до две стихотворения, придружени с име на автора, възраст и телефон за връзка до 20-и февруари 2017 година.

Церемонията по награждаването ще се проведе на 28-и февруари от 17:30 часа в залата на читалище „Просвета“ в Гоце Делчев.

Ежегодният поетичен конкурс, който се провежда в Гоце Делчев по инициатива на Младежкото обединение на БСП, всяка година се радва на голям интерес  на много творци от всички възрасти както от Гоцеделчевския регион, така и от страната, а най-добрите творби освен признание получават и награди.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK