Кметът на Благоевград отваря врати гражданите, търсещи помощ от общината

Снимка: Infomreja.bg

Във връзка с инициативата „ТИ ПРЕДЛОЖИ! КМЕТЕ, НАПРАВИ!“ следва да се има предвид, че подаването на предложения се осъществява по предварително установен ред, съобщиха от Община Благоегврад.

Жителите на Благоевград трябва да дадат своите идеи на общо събрание на етажната собственост, организирано от съответните домоуправители. 

Предложенията трябва да бъдат вписани в протокол, като срещу всяко едно от тях да бъде вписано името на инициатора, по възможност координати за обратна връзка, както и точното място за осъществяване на идеята. На местата, където няма определен домоуправители, жителите следва да оформят писмено своите предложения , като отново бъдат вписани имена и по възможност координати за обратна връзка.

В малките населени места, кампанията се осъществява чрез кметовете и кметските наместници, които имат ангажимента да предадат предложенията на хората в писмена форма. Предложенията, които се подават във фейсбук и електронната поща [email protected], също се взимат под внимание и тези, които са заложени в настоящия бюджет се осъществяват.

След като бъдат събрани идеите за реализиране на нови обекти, както и за подобряване на съществуващи такива, същите ще бъдат разгледани от комисия и тези, които са изпълними, ще бъдат заложени за реализиране в следващата календарна година.

Кметът Камбитов инициира среща, на която са поканени всички заинтересовани лица. Тя ще се проведе следващия понеделник (22 октомври) от 18.00 часа в зала „22 септември“.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK