Училището в Невестино с подобрена материална база по Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда”

Снимка: личен архив

Възпитаниците на Катя Бумбарска разнообразяват заниманията си в целодневната организация на обучение в ОУ "Христо Ботев" - Невестино с дидактични материали, енциклопедии, игри, спортни уреди и пособия, осигурени по Национална програма „Осигуряване на съвременна образователна среда”, модул „Подкрепа на Целодневното обучение на учениците”.

По същата програма бяха закупени и нови мебели, които допринесоха за модерния интериор в стаята на първа група на ЦО в учебното заведение.

Проектът, спечелен от г-жа Катя Бумбарска за училището, осигури атрактивното обзавеждане на стаята, в която са обособени кътове за отдих.

Осигурените дидактични материали, енциклопедии, игри, спортни уреди и пособия изключително помагат за развитието на творческите умения на учениците.

Благодарение на всичко това, децата и г-жа Бумбарска се чувстват уютно и комфортно, а работата им носи удоволствие и удовлетвореност.

В учебното заведение се обучават 183 ученици в 8 паралелки. Една част от тях са от Невестино, другите пътуват от селата Пелатиково, Друмохар, Неделкова гращица, Ваксево, Лиляч и Кюстендил. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK