С дълги хора жителите на Сатовча, Абланица и Кочан изпратиха абитуриентите си

Снимки: Личен архив

С всенародно веселие с дълги хора, музика и приповдигнато настроение като за сватби, жителите на сатовчанските села Сатовча и Кочан и хаджидимовското село Абланица изпратиха абитуриентите си от випуск 2018.

Баловете на зрелостниците от гимназиите и в трите села изкараха на площадите целите фамилии до девето коляно на красивите абитуриенти.

На площадите излезе и мало и голямо да види тоалетите им, красивите дефилета и всички да споделят радостта на младите хора, които завършиха успешно средното си образование и поемат по пътя на живота и професионалната си реализация.

Часове наред преди да влязат в заведенията за да празнуват,   абитуриентите с жителите на своите населени места, родителите си,   роднините и приятелите виха дълги хора, на които се хванаха малки и големи.

Красивите абитуриенти бяха обект на внимание, радост и горещи пожелания, както и на прецизни огледи на прическите и тоалетите им.  

Повечето от момичетата и тази година предпочетоха дългите и феерични рокли, които ги превърнаха в истински принцеси, а при момчетата характерни бяха стилните и елегантни черни костюми.

С пожелания за попътен вятър, успехи и много щастие, както и с много цветя и подаръци, абитуриентите от Сатовча, Кочан и Абланица буквално бяха отрупани от своите близки, приятели и учители.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

 

КОМЕНТАРИ

Мария11:27 - 26.05.2018
Вълкосел са най-добре на море
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK