Училища от Кочериново, Крайници и Невестино с Фестивал на изкуствата

снимки: СОУ "Христо Ботев" - Кочериново

СОУ „Христо Ботев” - град Кочериново бе домакин на Фестивал на изкуствата, организиран съвместно с ОУ „Христо Ботев” - с. Крайници и ОУ „Христо Ботев” - с.Невестино.

Събитието бе заключителна част от работата на трите училища по проект „Превенция на отпадането на ромските ученици от училище” по програма за намаляване на отпадането на ромските ученици към център за междуетнически диалог и толерантност „Амалипе” - гр.Велико Търново, финансирана от фондация „Америка за България”.

Денят бе изпъстрен с много радостни детски усмивки, забавни и спортни игри, песни, хумористични сценки, танци, рисунка на асфалт. Учителите от трите училища обмениха опит и добри практики на чаша кафе и сладки.

Хубавият празник се състоя благодарение на взаимните усилия на ръководствата на трите училища, учители, ученици, родители.

И трите училища са средищни и работят и по проект BG051PO001-3.1.06 „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

 

снимки: СОУ "Христо Ботев" - Кочериново
снимки: СОУ "Христо Ботев" - Кочериново
снимки: СОУ "Христо Ботев" - Кочериново
снимки: СОУ "Христо Ботев" - Кочериново

КОМЕНТАРИ

didi19:27 - 08.07.2013
защо сайта на училището не работи? този, който е обявен във facebook
didi19:22 - 08.07.2013
коя е Веса??
ivan18:13 - 05.07.2013
vesa nema obrazovanie, a e dignala groznata i kafa i se misli za mn ne6to. bokluk
SILVIQ22:56 - 04.07.2013
ne e mnogo aktiven direktor. vsi4ko pri neq e nasila. i usmivkata i e nasila.

FACEBOOK