Учениците от Трето ОУ „Братя Миладинови“ се включиха в кампанията „Дари от любов“

Снимки: Трето ОУ - Гоце Делчев

На 10. април ученици, представители на Училищен съвет на децата в Трето основно училище „Братя Миладинови“, посетиха ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“ в Гоце Делчев. Визитата имаше една основна цел – чрез ръцете им да бъде предадена сумата, събрана за изграждането на Мост на влюбените над река „Градска“.

Дарените средства бяха събрани за един ден от акция за вторични суровини, в която се включиха и учители. Ангел Живков – директор на ПГ по МСС „Пейо К. Яворов“, прие с особено уважение младите благотворители и в учителската стая на ръководеното от него училище официално им благодари за участието в кампанията „Дари от любов“.

Той  отправи тържествена покана към учениците да присъстват и на откриването на атрактивните съоръжения, на 20. април 2018 г., пред Дома на културата.

В ПГ по МСС учениците Марияна Хаджиева, Снежана Костадинова и Антон Янев се срещнаха с учители и част от членовете на училищния парламент. Поздравителен адрес от името на учениците в Трето ОУ прочете Снежана Костадинова.

След официалната част учениците от двата парламента се оттеглиха на неформална среща, на която бяха обсъдени бъдещи съвместни дейности и инициативи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK