Учениците от ПГ по МСС – Разлог, ще са на топло и уютно

Снимки: Община Разлог

Ремонтът осигури съвременна, икономически и енергийно ефективна среда

В 11:30 часа официално се извърши церемония по повод успешното приключване на проекта „Осъществяване на инвестиции за подобряване на образователната инфраструктура за цялостно подобряване на учебния процес в Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, град Разлог”.

Проектът осигури съвременна, икономически и енергийно ефективна среда в основната сграда и общежитието на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в град Разлог, учебна среда в съответствие с всички съвременни изисквания за осигуряване на качество и ефективност на учебния процес. Освен прилагането на мерки за енергийна ефективност, чрез проекта бе закупено оборудване за кухнята в общежитието, както и оборудване и техника, необходими за провеждане на учебните практики и демонстрации.

В конферентната зала на училището се проведе заключителната среща между ръковоството на ПГ по МСС - Разлог, учители и кметът на Община Разлог - инж. Красимир Герчев, д-р Мария Копанарова председател на Общински съвет – гр. Разлог, заместник-кметът по икономическите и правни въпроси в Община Разлог - Иван Гюров, и инж. Ваня Илиева – директор на Дирекция „Инвестиционни дейности, благоустройство и екология” в община Разлог.

На дадената пресконференция, инж. Красимир Герчев подчерта, че образованието е сред приоритетите в програмата на управление.

„В съвременното общество, образованието е социална реалност, защото е пряко свързано с интересите на обществото и силно мотивиращо общината и ръководството на училището да осигури качествена образователна услуга. Инвестициите в образованието постигат целта си - резултатите от обучението стават по-добри, учениците демонстрират по-добри постижения", каза още инж. Красимир Герчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK