Празник на книгата в Обединено училище „Васил Левски“ в с. Юруково

Снимки: ОбУ - Юруково

С изключителен интерес от ученици и родители бяха посрещнати дейностите, подготвени във връзка с 23 април – Световния ден на книгата и авторското право.  Участниците в различните групи за занимания по интереси грабнаха вниманието на гостите, представяйки резултата от проведените занятия. Учениците от Клуб „Работилница за таланти“ разказаха чрез презентация как се прави книга, а после спечелиха заслужените овации на публиката с драматизацията „Моя Пепеляшке“ от Ами Тола.

Малките първокласници от Клуб „Математиката – лесна и интересна“ поканиха присъстващите на „Пътешествие в страната на цифрите“. Не по-малък интерес предизвика подготвеният от Клуб „Аз, предприемачът“ кът. Финал на празника поставиха участниците в Клуб „Български народни танци“ с изпълнение на популярни хора.

Всички присъстващи се обединиха около идеята, че за книгата не е достатъчно да се досещаме само в ден като този, че тя трябва да присъства във всеки дом, да е неразделна част от живота и на възрастни, и на деца и че трябва да ценим и уважаваме труда на всеки, който прави възможен досега ни с това безценно произведение на човешката култура.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK