Ученици, управници и политици почетоха 22 септември в Гоце Делчев

снимки: infomreja.bg

106-ата годишнина от обявяване на Независимостта на България - 22-ри септември, отбелязаха днес жителите на Гоце Делчев.

Деца от всички неврокопски училища, представители на местните институции, общински служители, културни дейци, политически партии и кандидати за народни представители се поклониха пред паметника на загиналите във войните войни и положиха венци и цветя.

Кметът Владимир Москов, зам.-кметовете Валери Сарандев и Саид Иброш, кандидатите за депутати Георги Андонов и Костадинка Богданова от ГЕРБ, Богдан Боцев, Магдалена Пиринска и Димитър Балтаджиев от БСП и Кристина Попова от Патриотичния фронт бяха сред честващите в Гоце Делчев националния празник.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Кметът Владимир Москов и заместникът му Валери Сарандев
Георги Андонов и Костадинка Богданова
Богдан Боцев
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

учете се от14:50 - 23.09.2014
Сензация! Таен доклад от комисията за борба с корупцията разкрива схеми на тъщата на депутата Георги Андонов …фев 23, 2014 ..На редакционната поща на информационна агенция www.toppresa.com се получи документ придружен с линк към сайта АНТИКОРУПЦИЯ .тъщата.регистрира нова фирма „Бизнес Дивелъпмънт” ЕООД с едноличен собственик Камелия Иванова Григорова и консултантските услуги на „Чиновникът” вече минават през тази фирма. Камелия Иванова Григорова е лична приятелка на майката на „Чиновникът” Светлана Иванова данъчна в офис „Надежда” където е регистрирана фирмата на Камелия „Бизнес Дивелъпмънт” ЕООД и под чиято „Закрила” се осъществява контрола на тези фирми. Същото лице Камелия Иванова има регистрирани общо 11 фирми от които в офис „Надежда” регистрирани – 5 фирми. При справка в Интернет в „Google” по зададен критерий имената на лицето Камелия Иванова излизат имотните й измами. Камелия Иванова Григорова освен под защитата на Светлана Иванова упражнява натиск над данъчните и с факта че е тъща на депутат от ГЕРБ Георги Иванов Андонов на който фирмите /прехвърлени вече на баща му и брат му/ също са регистрирани в офис \\\Надежда\\\ и са под закрилата на Светлана Иванова...
аз14:44 - 23.09.2014
„Борисов: ГЕРБ мина през гонения, за да може РБ да заеме мястото ни” Две лъжи на куп. Ако беше вярно първото, сега щяхте да лъжете за второто от една по-различна гледна точка – при която свободата се вижда отвън, през прозорец с решетки. И нещо за поука – да те викат за свидетел не означава гонене и репресия. Да кажеш на разпит истината е законово задължение и граждански дълг. Който си е останал неизпълнен, уви.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK