Ученици управляваха община Кресна за един ден

снимки: Община Кресна

Общинска администрация - Кресна стана домакин на учениците от СОУ „Св. Паисий Хилендарски” – Кресна, като се включи в световната инициатива, провеждаща се в над 100 страни „Мениджър за един ден”.

Петнадесетте бъдещи мениджъри бяха посрещнати от кмета на община Кресна инж. Илиян Кръстев, който даде възможност  на учениците да заемат различни позиции и да се запознаят с работата в Общината отблизо.

Според предварителната регистрация на бъдещите мениджъри и техните интереси община Кресна оформи три работни групи с различни целеви задачи, свързани с техните мениджърски умения и работа в екип.

Първият екип  в състав Ивайло Спасов, Евгени Тодоров, Симеон Георгиев и Христо Патилов разработиха кратък туристически профил на община Кресна, като успяха да впечатлят своите домакини със свежи идеи за привличане на туристи и с познаване на атрактивните дестинации в община Кресна.

Стефани Иванова, Кирилка Ташева, Димитър Златинов, Катрин Димитрова, Симона Димитрова и Евгени Кирилов, показаха изключителни IT умения като изработиха визитна картичка на община Кресна и  показаха, че умеят добре да подбират материалите за създаването на реклама.

Последната работна група, включваща учениците Йордан Митов, Даниела Петрова, Венета Дончева, Надежда Манджева и Любомир Трендафилов, работи върху определяне на мероприятия за отбелязване на Юбилей „80-години община Кресна”. При представянето на своите предложения бъдещите мениджъри показаха изключителна креативност и иновативни подходи.

На края на работния ден младежите попълниха анкета, в която споделиха, че са много доволни и напълно са се оправдали очакванията им и също така смятат, че подобни инициативи трябва да се провеждат по-често.

Учениците получиха сертификати по повод инициативата на ”Джуниър Ачийвмънт България”.

 

снимки: Община Кресна
снимки: Община Кресна
снимки: Община Кресна
снимки: Община Кресна

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK