Ученици поеха управлението на СУ "Никола Вапцаров" - Хаджидимово за един ден

Снимки: СУ "Никола Вапцаров" - Хаджидимово

Всяка година на 9 май в СУ "Никола Вапцаров" се провежда „Ден на ученическо самоуправление”. Учениците влизат не само в ролите на преподаватели в часовете. Те поеха цялото управление на училището, като влязоха в ролята на директор, заместник-директор, педагогически съветник, логопед и административен персонал.

Тази година директор в „Деня на Европа“ беше Лили Вълчева от 11 “а“ клас, дванадесетокласничката Мария Коджебашева прие предизвикателството да се въплъти в ролята на заместник-директор, Ванеса Матеева от 7 “б“ клас пое ролята на педагогически съветник, а Вяра Караянева от 7 “а“ с ентусиазъм влезе в ролята на логопед.

Учениците – преподаватели работиха през целия ден, показаха изключителна мотивация и се справиха отлично. За нас, каза ученичката педагогически съветник - е важно да можем да работим в екип, да видим себе си в бъдещето и да докажем, че можем да се справим с това предизвикателство!

С най-високи резултати се отличиха Димитрина Захариева и Виолета Джамбазова – преподаватели по английски език, Габриела Иванова – преподавател по география и икономика, Благовеста Коршумова – преподавател по технологии, Ивелина Урдева – преподавател по физика и астрономия, Екатерина Милушева – изобразително изкуство, Наталия Таранинова – френски език, Ванина Бозова и Костадин Палашев  – български език, Костадин Милушев и Тодор Бойков – математика, Елена Захариева, Иван Гочев и Георги Чапкънов – английски език, Димитрия Конгарова и Васка Благоева – български език и литература, Мустафа Сойков – физическо възпитание и спорт.

Денят донесе много отговорности, но и  удовлетворение, че всеки, който се стреми към някаква цел я постига! Инициатор на тази проява е Ученическият съвет с ръководител Христина Урдева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK