Една закрита паралелка след третия етап на класирането в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Друга е преобразувана в ПТГ „Джон Атанасов“

Обявени са незаетите места след III-ти етап на класиране за прием в VIII клас в Кюстендилско. Информация за свободните места в паралелките на училищата от област Кюстендил може да се получи в училищата-гнезда, а именно ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – Кюстендил и ОУ „Христаки Павлович” – Дупница.

За свободните места след трети етап на класиране могат да кандидатстват ученици, отговарящи на изискванията за участие в приема.

Учениците подават в избраното от тях училище заявление до директора и необходимите документи. Приемането на ученици след трети етап на класиране за свободни места се осъществява от съответното приемащо училище по график утвърден от директора.

Поради недостатъчен брой класирани ученици, във връзка с доклад на директорите на училищата, със заповед на началника на РУО – Кюстендил, след трети етап на класиране е преустановен приема в 1 паралелка, профил „Физическо възпитание и спорт“ в СУ "Св. Кл. Охридски" – Дупница.

Преобразувана е друга паралелка със специалности „Промишлена електроника“ и „Електрообзавеждане на производството“ в ПТГ "Джон Атанасов" – Кюстендил в паралелка със специалност „Електрообзавеждане на производството“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK