Ученици от СУ "Св. св. Кирил и Методий" - Белица, с награди от конкурса "Човекът-свободен и независим"

Снимки: СУ - Белица

Възпитанички на СУ "Св. св. Кирил и Методий" - Белица, са сред отличените в конкурса по превенция на наркоманиите, организиран от Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград.

Официалната церемония по награждаването на участниците, получили призови места в литературния конкурс за стихотворение, разказ и есе на тема "Човекът - свободен и независим", бе вчера в Благоевград. 

Сали Венциславова Чирпанска от 7. А клас спечели първо място в категория за есе, а Фатиме Муса Мехмед от 10. Б клас  бе класирана на трето място в категория за сихотворение.

Двете ученички от средното училище в Белица получиха своите награди от председателя на Общинския съвет по наркотични вещества в Благоевград, д-р Теменужка Любенова.

Грамоти за участие и оригинално представяне получиха и ръководителите на двете талантливи възпитанички на СУ "Св. св. Кирил и Методий" - Д. Мраценкова и А. Апостолова.

За пореден път училището се радва на отличени ученици, които отново доказаха, че с постоянство, талант, хъс, знания и любознателност се постигат заслужени награди и признания. Поздравления!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK