Ученици от Симитли с награда екскурзия заради благотворителната си дейност

Снимка: Община Симитли

Малки деца с големи сърца от училището в Симитли бяха наградени затова, че са сръчни, добри, помагат.

Група третокласници от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ наградени с екскурзия за благотворителност. Децата, заедно с госпожата Весела Равначка, стигнаха до бисерите в Пирин. Наградата им бе затова че през изминалата учебна година се трудиха неуморно и със сръчните си ръчички изработиха много изделия, които представиха на благотворителни базари, а събраните пари дариха на „ученици в нужда“. С делата си те спечелиха и приза „Златно сърце“ за благотворителните си изяви, отидоха на заслушена екскурзия, заедно  с участниците в проекта „Твоят час“.

Децата посетиха Роженския манастир, гробът на Яне Сандански, Мелнишките пирамиди и малкото селце Рожен. След това се отправиха към най-малкия град в България – Мелник,  разположен в полите на Пирин планина.

Всички останаха много очаровани от Кордопуловата къща, скътана като бисер сред природата на град Мелник. Последна дестинация от екскурзията беше слънчевият парк на град Сандански, в който децата поиграха на воля и получиха грамоти за положените усилия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK