Студенти мерят маркетинг умения в АУБ

Снимка: АУБ

На 16 и 17 ноември в Американския университет в България (АУБ) ще се проведе студентското маркетинг състезание Marketing Challenge по инициатива на студентския Бизнес клуб. Специална информационна среща по повода е насрочена за 14 ноември в  аудиториум „Андрей Делчев“ в Академичен център „Балкански“ (кампус „Скаптопара“) в Благоевград.

Проявата е втора за тази година и към нея има голям интерес. По време на състезанието студентските отбори от АУБ анализират даден продукт/компания и предлагат начини за подобряване на маркетинг стратегията ѝ или създават нова. За тях това е чудесен шанс да приложат теорията в практически казуси.

В подкрепа на студентите се включват водещи професионалисти от областта на маркетинга, които са ментори на отборите. „Вдъхновители“ са и представители на част от самите марки, по чиито казуси се работи.

Отборите ще представят стратегическите си разработки пред жури от експерти.  Добавена стойност на събитието е и възможността за създаване на контакти с представители на бранша и последваща практика за студентите.

Особено мотивираща е голямата награда в Marketing Challenge: възможност за стаж и бъдещо развитие в една от водещите комуникационни агенции на пазара.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK