Ученици от Първо ОУ в Гоце Делчев обраха първите места на националното състезание "ИТ Знайко"в Пампорово

Снимки: Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий"

Шестокласниците Кристина Янева, Христина Арнаудова, Антани Атанасов и Николай Витанов от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Гоце Делчев се представиха повече от прекрасно на проведения финален кръг на Националното състезание „ИТ Знайко“, което се проведе от 13. до 15. април в курортния комплекс "Пампорово".

Талантливите шестокласници от гоцеделчевското училище заеха челните места в класирането и донесоха поредната слава както за любимото им училище,  така и за град Гоце Делчев.

Участващите в същото състезание седмокласници от Първо ОУ-Гоце Делчев, също се представиха отлично и заеха първите места в класирането на тяхната възрастова група. Така първото място спечели Мария Гудева, трета се класира Виолета Попова, а Мартин Христов, също от седми клас, грабна награда за дизайн.

"Горди сме и с отличното представяне на нашите петокласници Нешка Стоилова и Крум Узунов на Националното състезание в Пампорово. Поздравления за успеха на учениците ни!“, коментираха от ръководството на училището и учителите на победителите от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK