Ученици от ОбУ-Долно Дряново, показаха невероятни знания по история по случай 3. март

Снимки: Обу_долно Дряново

Истинско празнично настроение и състезателен дух витаеха през целия днешен ден в Обединено училище „Христо Ботев“ в гърменското село Долно Дряново. 

По случай 3. март сред учениците от 5. до 8. клас бе проведена интересна викторина по темата.  

Участниците, разделени на няколко отбора, се оказаха изключително добре подготвени и всичките им отговори бяха изчерпателни и точни, за което получиха заслужени награди.

Така, на първо място в третомартенската инициатива бе класиран отбора на седмокласниците.

Салвера Бали, Емел Хаджийска, Евелин Ибрахимова и Ирена Ласкова- капитан на отбора, се оказаха най-активни и освен че даваха само точни отговори на всички въпроси, те допълваха отговорите на въпросите и на другите отбори.

Второто място с аргументираните си отговори заеха осмокласниците.  Елис Шукри от 8, клас буквално блесна по време на състезанието с много изчерпателен отговор на въпроса „На коя дата е подписан предварителния мирен договор и каде?“.

Третото място спечелиха петокласниците. Те като най-малки се представиха изключително добре и достойно заслужиха мястото си в класацията.

А докато журито обработваше  резултатите, публиката и участниците във викторината се насладиха на прекрасното изпълнение на песента „Празник” на талантливите петокласници Иса и Айше.

Всички участници във викторината получиха грамоти и награди.

След състезанието капитаните на отборите се поздравиха, а всички поздравиха и отбора победител.

На днешното тържество бяха наградени и децата, участвали в изработката на мартеници. За най-активно участие награда получиха второкласниците катобяха наградени и учениците изработили най-атрактивните и традиционни мартеници.  

 

КОМЕНТАРИ

wwwwww16:34 - 03.03.2018
pomashka sgan
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK