Второкласниците от Долно Дряново с незабравим ден сред природата навръх Независимостта

Снимки: Личен архив

Празничният ден по случай 110 години от обявяването на независимостта на България бе уникален и запомнящ се за второкласниците от Обединено училище "Христо Ботев" в гърменското село Долно Дряново.

Страхоният ден сред природата с цел опознаване и сприятеляване, организиран от техния учител Рахим Арнаудов, бе придружен и с малко екстремни спортни моменти, както и с много такива сред природата на Светилище "Градището" край Долно Дряново.

През целя ден децата се наслаждаваха на прекрасната природа и забавните кътове, които са направени по проекта в Светилище "Градището", което е изключително атрактивна дестинация за туристи и местни.

Само преди дни учителите, ръководството и директорката Гюлка Арнаудова посрещнаха тържествено, при откриването на новата учебна година, 180 ученици от 1. до 9. клас в ОбУ "Христо Ботев" в с. Долно Дряново.

Първолаците, които за първи път, вече като ученици, седнаха на чиновете, тази година в училището на гърменското село са 15.

Многото родители, които присъстваха на тържеството, и учителите, които посрещнаха с истинска радост децата и техните близки, успяха да превърнат старта на учебната година в Долно Дряново в истински празник. Голям бе приносът за празничното откриване и на децата, които изнесоха за пореден път невероятна програма.

Поздравителни адреси школото в Долно Дряново по случай откриването на новата учебна година получи от образователния министър Красимир Вълчев, евродепутата Асим Адемов, регионалния шеф на образованието - Ивайло Златанов, и други. 

Голямата новина бе новата придобивка в училището, а именно чисто новата парна инсталация, която ще осигурява на децата топлина и комфорт през зимния период.

 

КОМЕНТАРИ

pko22:54 - 24.09.2018
Значи ти харесва неговата пръдня щом се дразниш???
pko19:11 - 24.09.2018
Рахим пръднята пак се е изпуснал!
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK