Началникът на отделението по хирургия в Сандански - д-р Георги Алексиев, е лекарят на 2018 г.

Снимки: Радио Благоевград

Д-р Георги Алексиев - началник на отделението по Хирургия в Сандански, е Лекарят на годината за 2018 г., излъчен от Регионалната колегия на Българския лекарски съюз - Благоевград. 

Д-р Съби Хаджиев - специалист по обща и коремна хирургия в Благоевград, е победителят в конкурса  "Любим лекар" за 2018 г., излъчен чрез гласуване в Радио Благоевград.

Имената на отличените лекари бяха обявени тази вечер на тържествена церемония в арт-салона на Радио Благоевград.

Председателят на Районната колегия на Българския лекарски съюз, д-р Дафина Тачова, връчи наградата Лекар на годината за 2018 на д-р Георги Алексиев. Това е награда, която се присъжда от Лекарската колегия.

Директорът на Радио Благоевград, Елисавета Каменичка, връчи наградата на д-р Съби Хаджиев - специалист по обща и коремна хирургия в Благоевград. Той получи най-много гласове от слушателите на Радио Благоевград и бе удостоен с приза Любим лекар за 2018 г.

Тази награда бе определена чрез гласуване в Радио Благоевград във Фейсбук страницата на Радиото, по телефона и на имейл. 

Специални музикални поздрави към лекарите поднесоха проф. Кирил Костов и възпитаниците на Вокално студио "Фа Диез" - Петя Стойчева и Боян Георгиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK