Ученици на коледен бал с маски

снимки: Нора Василева, infomreja.bg

Езикова гимназия „Д-р Петър Берон” организира традиционния си коледен бал. Мероприятието се провежда за втора година от ученическия съвет на училището. На него присъстваха около 150 учители и ученици, които отбелязаха настъпващите коледни и новогодишни празници. Това, което отличи този бал от миналогодишния, е дрескодът – бални домино маски.

Организаторите не изневериха на стила си и поднесоха всичко с много елегантност и блясък. За празничната обстановка помогна и пищната украса от 350 балона и специалното диско осветление. За доброто настроение на присъстващите се погрижи DJ, а спомените от събитието запечата фотографът Яна Кифева.

Най-развълнувани от празника бяха най-малките възпитаници на гимназията – учениците от 8 клас, които за първи път присъстваха на такова събитие. Специални гости на вечерта бяха американците Мичъл, Катрин и Джеси Галоуей, които са приятели на училището. Те бяха впечатлени от бала и казаха, че дори в тяхното училище в САЩ не са ставали свидетели на такова хубаво парти.

Кулминацията на вечерта бе изборът на крал и кралица на бала. Най-много от гласовете на присъстващите събраха Девойка "Кюстендилска пролет 2011" Мария Стефанова  и Кристиан Александров.

„Езиковата гимназия е нашият втори дом, тук минават 5 години от живота ни, тук учители и ученици сме семейство. Какво по-хубаво от това да отбележиш Коледа с най-близките в дома си”, каза Саня Георгиева, член на Ученическия съвет на училището.

„14-членният ни екип работи усилено и изпипа всичко до най-малкия детайл. Гордея се, че в нашето училище има хора, на които креативността им е в кръвта”, сподели развълнувана Симона Чичева, един от организаторите на бала.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK