Танцова формация „Хоуп“ организира конкурс за своята 10-годишнина

Снимка: Община Сандански

Танцова формация “Хоуп” при НЧ “Отец Паисий 1919" - Сандански, организира конкурс по случай своята 10-годишнина.

Конкурсът е на тема "Аз танцувам" и е насочен към деца и младежи до 18 години.

Всеки желаещ, независимо от пол, хоби и интереси, има право на участие. Единственото условие е да бъде от община Сандански.

Темата на конкурса може да се интерпретира по всякакъв начин. Надпреварата е в три раздела: рисунка, колаж или литературна творба.

При категория „Рисунка”, се обособяват три възрастови категории - до 8 години, 9-12 години и над 12 години.

Колажът задължително трябва да се състои от снимки на Танцова формация "Хоуп", които могат да се открият на фейсбук страницата на формацията: http://www.facebook.com/pages/The-Hopers/119826774727221 или в профила: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004878046733.

Литературната творба може да бъде есе или стихотворение на темата на конкурса. Забранено е използването на вулгарен език, неприлични снимки или рисунки. Творбите трябва да бъдат изцяло дело на участника!

Всеки участник получава диплом, а класиралите се на първо място в съответната категория ще получат парична награда.

Един от всички участници ще получи безплатен абонамент за посещение на тренировките на Танцова формация “Хоуп” за 3 месеца.

Срокът за подаване на творбите е 21 януари. Колажите и литературните творби се изпращат като лично съобщение на страницата или профила на формацията, а рисунките се подават всяка събота и неделя от 12:00 до 17:00 часа на трети етаж на ГУМ.

Наградите ще се обявят на специално събитие през месец февруари.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK