Регионална дирекция по горите Кюстендил, обявява фото и видео конкурс на тема “Гората и децата“

Снимка: Infomreja.bg

Регионална дирекция по горите Кюстендил, обявява фото и видео конкурс за на тема “Гората  и децата“. Конкурсът  е  част от предвидените инициативи на РДГ Кюстендил за отбелязване „Седмица на гората 2018 година“.

Конкурсът има за цел да даде възможност на учениците от основните и средни училища на територията на област Кюстендил и Перник  да представят своята визия за опазване и грижа за  нашето богатство- ГОРАТА., като неизменна част от ежедневието ни.

Изисквания към участниците в конкурса за фотография:

В конкурса могат да участват  ученици от 5 до 12 клас на основните и средните училища на територията на Област Кюстендил и Област Перник. Един ученик има право да участва с не повече от 5

Фотографии, формат А3.

Участниците в конкурса  за фотография ще бъдат разделени в две възрастови групи:

I  група –ученици от 5 до 7 клас включително

II група –ученици от 8 до 12 клас включително

Участниците, който ще се включат в конкурса за фотография ще трябва да изпратят фотосите си  на хартиен носител по поща или лично на адреса на Регионална Дирекция по горите-Кюстендил, бул. „България“33.

Изисквания към участниците в конкурса за видео:

В конкурса могат да участват  ученици от 8 до 12 клас на основните и средните училища на територията на Област Кюстендил и Област Перник. Един ученик има право да участва с не повече от 5 заснети видео клипа.

Участниците, който ще се включат в заснемане на видео е необходимо, филмчето да  бъде с продължителност не повече от 5 минути и да бъде съобразено с темата “Гората и децата“. Готовите видео клипове следва да  бъдат изпращани на  следният e-mail адрес: [email protected]

Всяка творба трябва да бъде придружена четливо  написани трите имена на автора, класа и училището, в които учи, телефон на родителя/настойника и електронна поща на родителя/настойника за връзка.

Крайният срок за изпращане на видео и фотография за всички участници е до 27 март.

Конкурсите ще бъдат журирани от компетентно жури, като най-добрите идеи ще бъдат отличени с  предметни награди.

 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK