Ученичка от Разлог с награда в състезание по писане с въображение

снимки: Община Разлог

Над 3000 ученици от 6 до 12 клас от цялата страна взеха участие в състезание по писане с въображение. Състезанието е организирано от Corplus и Министерството на образованието младежта и науката. Организаторите наградиха 21 от най-добрите есета на национално ниво за тази година.  

Анастасия Андриова ученичка от СОУ „Братя Каназиреви” град Разлог е наградена с първо място за ниво 8 клас за цялата страна за нейното есе „Най-щастливият човек на земята”.  

„За мен Creative Writing беше едно интересно предизвикателство и с удоволствие приех да участвам. Избрах темата за най-щастливия човек, тъй като тя ми допадна най-много. Вложих най-доброто от себе си  в написаното. Наистина се радвам , че журито са оценили това. Сега ще бъда още по-уверена в това, което пиша. Чрез Creative Writing можеш да покажеш по един интересен начин това, което можеш. Затова и броят на състезателите се увеличава с всяка изминала година. За мен ще бъде удоволствие да участвам отново”, каза Анастасия Андриова за нейното участие.

Гости на церемонията бяха проф. Майкъл Коен от Американски университет в Благоевград и проф. Росица Иванова от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“, които изнесоха страхотни лекции и показаха на учениците и техните учители как писането може да стане забавно и интересно занимание.  

Наградите за всички победители са осигурени от Американски университет в България, Експреспъблишинг, Американското посолство в София.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK