В НПГ "Д. Талев" - Гоце Делчев, обновиха и кабинетите по общообразователна подготовка

Снимки: НПГ - Гоце Делчев

Създадена е приятна и вдъхновяваща работна среда

Всеки, който днес надникне в кабинетите по общообразователни дисциплини в НПГ „Димитър Талев“, ще остане прехласнат от тяхната красота. Всичко тук е естетически издържано – от цветовите решения до новите индивидуални работни места. А функционалните тапети по стените ще го потопят в магията на литературата, руския език, историята, философията, географията, биологията, математиката.

Чудесният вид на кабинетите е дело на непедагогическия персонал на гимназията, ръководен от директора Мария Георгиева. Използвайки рационално времето на онлайн обучение, те са дали всичко от себе си, за да създадат една приятна и вдъхновяваща работна среда.

През годините в училището са спечелени и реализирани проекти за обновяване на кабинетите по професионална подготовка. Колкото до настоящия ремонт, той е направен със средства от бюджета на гимназията.

Доволна постигнатия резултат, Мария Георгиева благодари на всички, допринесли за осъществяването на нейните идеи. А на учениците пожелава да бъдат здрави, да обичат училището си, да ценят направеното и да го пазят.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK