Регионалната библиотека в Кюстендил със серия от предизвикателства към своите читатели

Снимка: Infomreja.bg

Тримата прочели най-много книги ще получат награди

Регионална библиотека „Емануил Попдимитров” – Кюстендил, ще отправи серия от предизвикателства към своите читатели през 2020 година. През 2019 г. се навършиха 60 години Регионална библиотека в Кюстендил. По този повод екипът подбра за всички свои читатели 60 топ заглавия, които включи в първото за 2020 г. предизвикателство, наречено „Нашите 60”.

„Целта ни е да активираме четенето като процес, като занимание, като цел и възможност. Може би читателите ще намерят книги, които вече са чели..., предизвикваме ги да ги отворят с нов поглед, с ново настроение, с нова нагласа.

Може би ще срещнат книги от жанр, който не е сред предпочитаните им, предизвикваме ги да го преоткрият! Предизвикваме ги да се впуснете в авантюрата „четене”!“, обявиха от Регионалната библиотека в Кюстендил.

Тримата, прочели най-много книги от предложените в периода 1 март – 20 декември 2020 г., ще получат награда на специално организирано събитие, на което Библиотеката ще покани най-активните си читатели в навечерието на Коледа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK