Убийство в благоевградско село в навечерието на Бъдни вечер?

снимки: infomreja.bg

Възрастна жена е открита мъртва в дома й в благоевградско село. Инцидентът е станал тази нощ в село Покровник. Най-вероятно 82-годишната Перса П. е била ограбена, след което е убита, тъй като цялата къща била в безпорядък, е първоначалната версия по случая. 

Трупът на бабата е открит към 14.30 ч. днес. Пристигналият на място медицински екип само констатирал смъртта на жената. По единия крак на убитата е имало следи от кръв.

Полицаи от Второ РУП са извършили оглед на местопроизшествието.

82-годишната жена живяла сама в район, отдалечен от останалите къщи в селото. Баба Перса продала всички животни и имоти, след като преди година починали синът и снахата й.

Съдебният лекар д-р Яни Златин е огледал трупа на Перса, на пръв поглед, според него, нямало данни за насилствена смърт. Озадачаваща обаче е кървялата рана на единия й крак.

Перса или е била удушена с възглавница, или е починала от сърдечна недостатъчност. И в двата случая е характерно посиняване на лицето, както е било при откритата мъртва 82-годишна жена.

Точната причина за смъртта на бабата ще стане известна след резултатите от аутопсията.

 

КОМЕНТАРИ

SD13:05 - 26.12.2011
Като гледам снимката от българското село и знам,че 99 % от селата ни изглеждат така,и на мен ми иде да се гръмна или да поема към Терминал 2.
ххх07:31 - 25.12.2011
защо при липса на медицинско заключение бързате да пишете че е убийство
истината19:07 - 24.12.2011
докога ще живеем в такава скапана държава
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK