Убиецът на Мирослава се гръмна

снимка: novini.bg

Единият от двамата задържани за убийството на Мирослава от Перник се е самоубил с пистолет пред очите на полицаи, разкриха източници от МВР. Стойчо, известен още като Чочо, сложил край на живота си в своя апартамент на пернишката улица "Тунджа", допълва blitz.bg.

По първоначална информация мъжът бил принуден да пусне в дома си полицаи за повторен обиск. По време на претърсването той се добрал до пистолет и се прострелял смъртоносно. Засега не е ясно как въпросният Чочо е разполагал с оръжие в присъствието на служители на МВР.

Двама души са задържани като съпричастни за убийството, съобщи Цветан Цветанов, министър на вътрешните работи. В акцията по задържането са участвали служители от Главна дирекция "БОП" - МВР, Института по психология, ОДМВР - Перник, под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Перник.

"От момента на изчезването на Мирослава - вече два месеца и пет дни, колегите работиха много активно, по всички възможни версии, с всички потенциални извършители на това престъпление, включително и версиите отвличане и убийство", уточни шефът на МВР.

18-годишната девойка изчезна на 7 ноември 2011 година и оттогава бе в неизвестност. Момичето отишло на редовната си тренировка по таекуондо в зала край стадион "Миньор" и повече не се прибрало в дома си. Била в добро настроение в залата и нищо не подсказвало, че може да се случи нещо.
 

 

КОМЕНТАРИ

От системата15:28 - 14.01.2012
Гръмнали са го от полицията,за да тиражират удобната за тях версия и да не излезе,че два месеца докато момичето е било отвлечено по случая изобщо не се е работило.
Зара15:38 - 12.01.2012
Почивай в мир мило и невинно дете . Само ти си знаеш какво си преживяла докато отнемат живота ти извергите .
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK