Обновената ДГ „Радост“ в Гоце Делчев също откри новата учебна година

Снимка: Infomreja.bg

Големите деца изнесоха програма пред по-малките

С мило тържество днес учебната година беше открита и в наскоро реновираната ДГ „Радост“ -  град Гоце Делчев. Най-големите дечица – шестгодишните, изнесоха богата литературно – музикална програма пред по-малките. Със завидна артистичност те пяха песнички и рецитираха стихчета. Така заслужиха наградата си –книжки, които през годината ще им помагат в подготовката за първи клас.

Поздрав към децата и към целия колектив на градината поднесе нейният директор Магдалена Тамахкярова. Тя пожела на всички да са здрави, радостни и успешни.

Основанията за радост и удовлетворение от постигнатото са налице. Децата и в четирите групи се развиват успешно. А сега, при новите условия, когато всичко тук е осъвременено, този процес ще продължи с по-голяма лекота и още по-резултатно.

Големият ремонт на градината, построена още през 1967 година, беше осъществен по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в град Гоце Делчев“.

Сега сградата е неузнаваема. Като се започне от рампата пред официалния вход, мине се през занималните и спалните помещения, през физкултурния салон, залата за музикални занимания и се стигне до обособените кътове за игра на децата в двора – всичко тук отговаря на съвременните  изисквания за детски заведения. Цветовите решения също са издържани и доставят естетическа наслада.

Разбира се, най-красивото в това царство на красотата са децата, за които тя е създадена!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK