Търсят терапевти за Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в Кюстендил

снимка: infomreja.bg, архив

Община Кюстендил обяви процедура за подбор на персонал за „Център за настаняване от семеен тип за деца /младежи с увреждания“ в Кюстендил.

Обявените свободни позиции са три, като персоналът се назначава на трудови договори на базата на необходимите квалификация и опит.

Изискванията за заемане на длъжността „социален терапевт“ са минимум средно образование, познания в областта на работата с рискови целеви групи и нормативната база за предоставяне на социални услуги, умения, нагласи и мотивация за работа с деца, младежи и лица с увреждания и умение за работа в екип.

Необходимите документи за кандидатстване по обявените свободни позиции са автобиография , документ за завършено образование, копие от документ, удостоверяващ трудов стаж и копие от документ, удостоверяващ допълнителни умения и квалификация.

Подаването на заявлението и приложените документи към него се извършва лично от всеки кандидат или чрез пълномощник, в изнесеният офис на Комплекс за социални услуги – Кюстендил, на адрес: гр. Кюстендил, ул. „Яворов” №6, ет. 1, кабинет 119 /Общинска поликлиника/ от 15.06.2015 г. до 17:00 часа на 15.07.2015 г.,  включително.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK