Започна полагането на асфалт по улица „Жива вода“ в Дупница

Снимки: Община Дупница

Полагат износващ слой и на ул. „Николаевска“

Започна полагането на асфалт по ул. „Жива вода“ в Дупница. От фирмата изпълнител, която бе ангажирана с инженеринга на улицата, насипваха първия слой. 406 метра е уличното платно, което претърпя изцяло ремонт с подменен водопровод и тротоарни площи. Поръчката е на стойност 185 632 лв.

Продължава асфалтирането и на друга улица, която претърпя цялостен ремонт - ул. "7-а рилска дивизия", като по част от нея бе положен и втория слой, а в следващите дни се очаква да приключат дейностите.

За утре е предвидено полагането на износващия слой на ул.Николаевска (от "Купандолски" до Старите гробища), след което отсечката да бъде пусната свободно за преминаване на МПС-та през "Градска градина".

За целта, живущите в района, не трябва да паркират автомобилите си на улицата, като за съдействие при нужда ще се ползват и КАТ-Пътна полиция.

Умоляват се водачите на МПС-та да не преминават през улицата, докато трае полагането на асфалт. Поставени са знаци, че преминаването на автомобили е забранено, но това не спира някои шофьори.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK