Търговишкият театър със "Сватбен маратон" в Гоце Делчев

Снимки: satirata.bg

Отново гост на феновете на театралното изкуство от Гоце Делчев и региона ще бъде Драматичен театър - Търговище, който стана традиция да впечатлява гоцеделчевската си публика с невероятни и помнещи се дълго театрални постановки.

Този път любимите артисти на неврокопската публика ще поднесат поредната изненада с невероятната комедия по Виктор Ляпин - "Сватбен маратон". Датата е 15. ноември – сряда,  от 18: 30 часа в голямата зала на Дома на културатат на културата в Гоце Делчев.

Билети все още има на касата на културния дом и в книжарница "Хеми".

"Сватбетбен маратон" в никакъв случай не е постановка за изпускане. Тя е съвременна комедия с гротескно-абсурдни елементи, чието действие се развива в малък град в провинцията.

Там има фабрика, в която от време на време идват командировани специалисти да инсталират и монтират машини. И тъй като мъжката част от населението е отишла да печели в чужбина и големите градове, или просто е избягала, то останалите жители в градчето са предимно жени.

И за кого да се омъжат те, кого да хванат за разплод, освен нищо неподозиращите командировани. За целта е създадена почти мафиотизирана структура за примамка и безупречно „връзване“, обхващаща дори полицията и продавачката на автобусни билети от автогарата. Досега никой не е успявал да се измъкне…, или поне не веднага, не и ако не е направил дете.

Така, според "схемата" един нищо неподозиращ командирован специалист е примамен от красавицата на града, с която подписва брак, но когато се прибират в дома на младоженката за домашното тържество, горкият той разбира, че неговата булка съвсем не е тази, за която се е оженил.

Смях до сълзи вещае поредната представена постановка от чисто човешките неща от живота на Драматичен театър - Търговище в Гоце Делчев.  

Не изпускайте да видите невероятните Любомир Фърков, Грета Неделчева, Йордан Любомиров, Сияна Янева и други, които в този спектакъл ще Ви накарат да се смеете от сърце, както и да си отговорите на многото сериозни въпроси които всеки ден си задавате!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK