Фенове на "Пирин" с акция за спасение на клуба

Снимка: Infomreja.bg

Фенове на Пирин се организират в защита на клуба. Вчера част от привържениците излязоха с апел за провеждане на среща, на която да обсъдят идеите си за спасяването на любимия отбор. 

Инициативата е под мотото "Да спасим Пирин“ и идва няколко дни, след като орлетата претърпяха една от най-тежките загуби в историята си - в събота отборът падна у дома с 0:5 от Литекс. 

След тази загуба благоевградският тим е на предпоследно място във Втора лига и е Все по-близо до изпадане при аматьорите. Мачът се игра на почти празен стадион, тъй като феновете бяха обявили бойкот на отбора си и завиха, че няма да посещават мачовете му.

"Да си мълчим е най-лесно, моля всеки да напише адекватно мнение, какво трябва да направим за спасението на този клуб и поскоро на марката Пирин. Тъй като не виждам смисъл от тихи и модерни протестчета с лозунги, не виждам смисъл и от разговори с пасмината, която е на власт в клуба и града. Предлагам да вземем поука от феновете на Спартак Варна, които с интелигентни, разумни и градивни действия успяха да възродят клуба и стигнаха дотам, че да реконструират стадиона си. Каквото и да си говорим и да се лъжем, единственият начин да се спаси отборът, е властта в държавата да разбере за нашите проблеми. Предлагам да излезем с отворено писмо до премиера и до бизнесмените, които имат интерес към спорта в България", написаха феновете на орлетатавъв Фейсбук./ http://www.fanface.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK