ТВ7 окончателно затваря, на 9 февруари ще е продадена

Снимка: Bnews.bg

3 147 240 лв. е първоначалната цена на сградата на ТВ 7. Това стана ясно от обява за публична продажба, пусната от съдия-изпълнител Стоян Якимов.

На 9 февруари ще бъде обявен купувачът на студиата. В обявата са описани режисьорски апаратни, монтажни студиа, апартаменти за гости и гаражи, разположени в пристройката до административната сграда на "Цар Борис III", пише Bnews.bg.

Продажбата ще се извърши в сградата на Софийския районен съд.

ТВ 7 остана без служители още в края на миналата година. В момента телевизията излъчва детски предавания сутрин вместо сутрешен блок. Дори миналогодишния им вопъл за помощ към Бойко Борисов не помогна на телевизията, която по времето на Николай Бареков беше втора по гледаемост.

Сагата с фалита на ТВ 7 започна още през 2014 г., когато тогавашната директорка Десислава Тошева изпрати мутри в телевизията в опит да спре съдия-изпълнителите. ТВ 7 така и не успя да се разплати с кредиторите си.

"Това е краят на една легенда. Беше немислимо да се случи подобно нещо в златните времена, когато Николай Бареков беше изпълнителен директор", коментират служители на телевизията.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK