Туристическа дестинация Сандански, Петрич и Струмяни бе представена на изложение в Лондон

Източник: Община Сандански

В рамките на туристическото изложение World Travel Market в Лондон, България бе представена като дестинация не само за сезонен туризъм – ски и море, но и като дестинация с развит културно-икономически такъв, както и СПА и уелнес.

На свой собствен щанд  туристическата дестинацията - Сандански, Петрич и Струмяни, с екип от трите общини представи своя общ туристически продукт, който предизвика голям интерес, поради благоприятния за почти всички видове туризъм климат и развитието на СПА и уелнес центровете в региона, както и богатото културно-историческо наследство на трите общини.

Промотирането на всички продукти, изработени по проект „Развитие за устойчив туризъм” на туристическата дестинация- Сандански, Петрич и Струмяни, на международно туристическо изложение WTM Лондон се осъществява с цел бъдещо партньорство с чуждестранни туристически агенции, организации за извършване на различни видове туризъм  включително и детски лагери и зелени училища.

Основната цел на туристическа дестинация – Сандански, Петрич и Струмяни, е да наложи своята марка на туристическия пазар, показвайки своите исторически и културни забележителности и утвърждавайки се на пазара като дестинация предлагаща лечение на редица заболявания , чрез слънце, минерална вода и въздух.

Следващото представяне на потенциала на туристическа дестинация Сандански, Петрич и Струмяни ще бъде на международна туристическа борса „Touristik & Caravaning” в Лайпциг, Германия.

Представянето ще бъде с рекламни материали на туристическата дестинация на информационния щанд на Министерството на икономиката и енергетиката.

 

Източник: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK