Община Кюстендил с акцент върху планинския туризъм на Международната борса „Ваканция и СПА Експо”

Снимка: Община Дупница

Темата на международното експо засяга важно стратегическо направление в развитието на страната ни като дестинация

Община Кюстендил се представя на 37-то издание на най-голямата туристическа борса на Балканите - “Ваканция и СПА Експо” - 13-15 февруари в Интер Експо Център.

За поредна година, в партньорство със Съвет по туризъм - гр. Кюстендил, градът е сред участниците на събитието, които тази година са над 360. Акцент на кюстендилския щанд са планинският туризъм, зимните спортове и активности, които планина Осогово предпоставя, съчетани с балнео и спа туризъм.

Гостите на събитието могат да опитат от сушени бели и червени череши, както и да се запознаят с туристическото многообразие на общината и да получат информация за местата за настаняване в града.

Темата на международното експо засяга важно стратегическо направление в развитието на страната ни като дестинация – балнеологията и медицинския туризъм.

Изданието на „Ваканция & СПА Експо“ е платформа за директно договаряне със специализирани центрове за балнеология и възстановяване, медицински  заведения, клиники за естетични и оздравителни процедури както и с доставчици на апаратура и оборудване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK