Банско се презентира на международно изложение в Турция

Снимки: Община Банско

В тазгодишното издание се включиха 1201 участници от 94 държави

Община Банско взе участие в 24-ото Международно туристическо изложение за туризъм и пътувания Emitt– Истанбул, Турция, което се проведе от 30 януари до 2 февруари 2020 г. То е най-голямото за района на Източното Средиземноморие и е между 5-те най-престижни туристически изложения в света.

В тазгодишното издание се включиха 1201 участници от 94 държави и беше посетено от над 58 хиляди души.

Още от първия ден, интересът на посетителите към щанда на Банско бе изключителното голям. Отново ски зона Банско бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града. Особен интерес предизвикаха рекламните материали с вграден QR код, който дава възможност на всеки да разгледа виртуално ски пистите в пълни детайли.

Приоритет на представителите на Община Банско и туристическия бизнес бе да открият нови бизнес партньори, с които съвместно да бъде популяризиран града като целогодишен курорт. На срещите Банско беше презентиран като целогодишна дестинация с много атракции. Освен с приоритетния ски туризъм, на туристическите агенти и туроператори бяха представени възможностите за природен, алтернативен и конгресен туризъм, както и MICE и СПА/Уелнес.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK