"Павлово" на бунт срещу Глория! Примата опушвала целия квартал

Снимка: © Фейсбук

Цял квартал се готви за бунт срещу примата на фолка Глория. Съседите на изпълнителката на "Крепост" в Павлово, който отдавна е обединен с ж.к. "Бъкстон", негодуват срещу гъстия дим и "благоуханията", които се носят денонощно от комина на луксозния й палат, пише "Уикенд".

Камината, с която пайнерката отоплява дома си, не спирала даже за час. Вечно била заредена с брикети, което учудвало и най-изявените непукисти в квартала. Явно примата не пести от отопление, но гъстият смог, който се разнася от комина на двореца й, възмущава за поредна зима съседите й. И тъй като повечето от тях били по домовете си за празниците, проблемът вече станал направо нетърпим.

Не смеели да се застоят навън, заради миризмата и дима, камо ли да простират дрехите си на открито, тъй като се опушвали за минути. "От години сме подложени на брутално одимяване от страна на Глория.

Никога обаче не е било толкова нетърпимо", роптаят в махалата. Тези дни търпението на съседите на Глория се изчерпало и се обединили, за да обмислят действия, с които да спрат или поне да намалят изпаренията от камината в палата й.

Съседите вече са алармирали общината и готвят протест пред къщата на певицата. "Ако трябва, ще я призовем на дебат в "Съдебен спор", цяла България да я види колко струва", заканва се Стефанка Рилчева, една от бесните комшийки.


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK