Трупата на театър „Българска армия” вдигна завесата на Летните театрални празници в Банско

Снимки: Община Банско

Тазгодишното издание на Летните театрални празници „На публиката – с любов” бе открито от трупата на театър „Българска армия” с хитовата комедия „Ножица – трепач”. С изключителната си импровизация, умелата игра да забавляват и разсмиват, актьорите подариха палитра от емоции и заслужено събраха овациите на публиката. 

Изпълнена със смях и искрено забавление, комедията „Ножица – трепач” предизвика истински фурор на сцената на читалище „Никола Вапцаров” в Банско благодарение на ненадминатата игра на големите актьори Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Ненчо Илчев, Стефания Колева, Иван Радоев, Александър Дойнов и Гергана Данданова.

По време на представлението зрителите имаха уникалния шанс да бъдат сценаристи, режисьори, да разнищват престъплението и гласувайки да определят каква да бъде развръзката на криминалното уравнение. В полицейското разследване бяха включени и трима от публиката, чиято проницателност допринесе за разплитане на случая.

Открита бе фотоизложбата „Те не са забравени” на Тошка Катева, представяща портрети на едни от най-значимите женски имена в българския театър. Всички любители на театралното изкуство могат да видят изложбата във фоайето на НЧ „Никола Вапцаров” по време  на театралния форум.

Театралната седмица продължава на 3 юли с комедията „Забранено за смях” на Държавен Драматичен Театър – Търговище, получила най-престижната награда за драматургия в Хърватия – „Марин Държич”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK