Кметът на Кресна благодари на стриктните граждани

Снимка: Infomreja.bg

Отпада обедният курс на общинската автобусна линия

Кметът на община Кресна,Николай Георгиев, благодари на всички граждани на община Кресна, които се придържат към правилата на национално и общинско ниво и са ограничили до необходимия минимум своите излизания от вкъщи. Единствено спазването на въведените мерки ще ни гарантира преодоляването на кризата и връщане към обичайния начин на живот в разумни срокове.

Кметът се обръща с искрена молба и към онези младежи, които продължават да упорстват и се отнасят с типичното за възрастта им безразличие към мерките за безопасност и упорито и безотговорно продължават да се срещат с техни познати и приятели, без да мислят за възможните последствия.

МОЛЯ ВИ, СПРЕТЕ ДА ГО ПРАВИТЕ! АКО НЕХАЕТЕ ЗА СВОЯ ЖИВОТ, ПОМИСЛЕТЕ ЗА ЖИВОТА НА ВАШИТЕ ВЪЗРАСТНИ РОДИТЕЛИ, БАБИ И ДЯДОВЦИ!

Кметът напомня на по-възрастните наши съграждани за последните изменения в заповедта на министъра на здравеопазването, Кирил Ананиев, която категорично забранява да се събират на едно място повече от двама възрастни без сериозни основания за това. Моли също, когато това е наложително, стриктно да се спазва дистанция от 1,5 м.

Извънредните мерки налагат и промени за движението на междуградските и общински автобусни превози.

Автобусите, тръгващи от Сандански вече ще пътуват по линията Сандански-Благоевград-София само в часовете 9:00, 12:00 и 17:00 часа. Отпада обедният курс на общинската автобусна линия, свързваща населените места в общината.

Уважаеми съграждани,

Община Кресна е достатъчно мъничка, за да може да бъде напълно отцепена от света, ако проявим нехайство и допуснем дори един случай на заразяване с COVID-19. Вече има конкретни примери с общини, близки до нашата, където тоталната забрана за движение, влизане и излизане е факт. Нека не го допуснем!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK