Тризначките в действие: Вдигнаха на бунт съкварталците си заради строеж върху зелени площи (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

Тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви, станали известни след участието си в Биг Брадър, вдигнаха на бунт съкварталците си от ж.к. "Еленово" в Благоевград. Причината се оказа строеж на сграда върху зелени площи. 

Теренът се намира вдясно от улица "Преслав", точно пред блока, където живеят сестрите. В непосредствена близост има и голям парк с няколко детски и спортни площадки.  

Малко преди обяд в района се разигра истински екшън, след като тризначките, придружени от майка им Любка, започнаха собственоръчно да бутат поставените по-рано през деня дървени колове, които ограждат бъдещата строителна площадка. 

Това наложи намесата на полицията. На място се появи и бизнесменът Илия Узунов, управител на благоевградската фирма "Браво-строй" ООД, която е получила разрешително за строеж на двуетажна бизнес сграда. 

Тризначките набързо спретнаха и подписка срещу незаконния според тях строеж, която подкрепиха десетки майки, баби и живеещи в квартала. 

"Няма да позволим тук да се строи. Това са зелени площи, върху които играят деца", коментира пред ИНФОМРЕЖА Любов Станчева, твърдо решена да отнесе въпроса до кмета Атанас Камбитов. 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Майката на тризначките - Любка Станчева, снимка: Infomreja.bg
Бизнесменът Илия Узунов също пристигна на място, снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Знаещ18:34 - 27.09.2016
ха комунистите от Благоевград си намериха своите протестъри срещу заплащане , най продажните тризначки които за 5 лева не протест и подписка а и национален митинг могат да спретнат . Получиха си пачката за да викат . Това е поръчката другарката Корнелия до всички градски и селски структури в България да се търсят продажници и лесно подкупни лица за да вдигат пара и батардия в държавата .Жалки родни картинки
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK