Заедно за Гери! Да помогнем!

Тя страда от туморно образование в мозъка

“Клуб на привържениците на ПФК ЛЕВСКИ 1914 Благоевград“ организира благотворителен футболен турнир под надслов: “Защити Гери“. Той има за цел да подпомогне лечението, от което се нуждае Гергана Деренцева - достойна личност, професионалист, уважаван преподавател в ПГИ „Иван Илиев“-Благоевград, невероятна съпруга, всеотдайна майка и пример за приятелство!

Тя страда от туморно образование в мозъка, със следоперативни усложнения (инфекция), което налага извършване на нова спешна медицинска интервенция в болница в Турция.

Първоначалната сума, която е необходима е 24 000 € – две операции, всяка от които по 12 000 €. Първата операция е необходима за премахване на костта, която причинява инфекцията.

След това, ще се назначи лечение с антибиотици. Втората операция е за поставяне на изкуствена кост. Между двете операции, най-вероятно ще има нужда и от лъче- и химиотерапия, за които все още не се знае какви средства ще бъдат нужни, както и разходи за транспорт и престой.

ВСЕКИ, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА УЧАСТВА В ТАЗИ БЛАГОРОДНА КАУЗА, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ С УЧАСТИЕ В ТУРНИРА ИЛИ КАТО НАПРАВИ СВОЕТО ДАРЕНИЕ НА МЯСТО!

ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРИСЪСТВАТ НА ТУРНИРА, НО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА УЧАСТВАТ В ТАЗИ ИНИЦИАТИВА, МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:

Банкова сметка: BG94UBBS88881000968574, Банка „ОББ“-Благоевград, в BGN и чрез https://bg.helpkarma.com/…/zashtiti-geri-protect-gerry-2492

Турнирът ще се състои на 4 октомври 2020г. (неделя) от 09:00 ч. на спортен комплекс “Арена Парк“.

Входна такса за отбор – 100лв.

Номер за връзка и записване: 0883431528

Крайният срок за записване: 3 октомври(събота) 15:00 ч.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK